domingo, 1 de junio de 2008

No ha pogut ser!

Un cap de setmana per oblidar!!
Divendres tot el dia amb nervis i amb ganes de que fos dissabte per disfrutar d'un dels millors partits de la temporda. Nomes teneim que guanyar de mes d 5, tampok era tan complikat, xo no va poder ser!

Vam sortit a menjar-nos la pista, amb moltes ganes i energia positiva, pero crec q els nervis van poder amb totes nosaltres! No vam fer quasi b re del que haveim fet duran tota la temporda...i ens costava moltixim fer punts, xo al tercer kuar vam sortir a muerte i vam arribar a empatar el partit, xo els nervis an poder am mi i vaig fallar 4 tirs lliures q en akell moment aguessin estat mool importants! Hem va fer moltixima rabia kuan sok una persona q els fotu kasi b tots...
Tink entrenus am 10 de 10 en tirs lliures...imagina't!

Vam acbar el partit perdent de bastan...plors i males cares...dsp d'una bona temporda ens meriexim pujar i en feia moltissima ilusio!

Sopar de fi de temporada i de festa per ofergar les penes!!

L'any q b ja vurem q passa, xo aket no ha pogut ser! Tots els seniors han pujat menys nosaltres q em pinxat!

Anims a l'ekip!! Ens ho mereixiem!

1 comentario:

Unknown dijo...

anims reina segu k ho vau donar tot a pista k es lo importan aixi k a tenir el cap ben alt!!! i l'any k be sera una altre any!! i ara kuan sacabi el basket ens em de possa am la colla k uskar en necesita i ja veus cm van les coses.
un petonas krak ttm